Bugün

Asıl sebebi çok başka

Yayınlanma: 03 Eylül 2024 - 21:22

Narin’in amcası 2 ayrı suçlamayla tutuklandı.

TAKİP ETTAKİP ET

Minik kızın amcasından, babasına bu sözler
Türkiye’nin gündeminde olan ve 13 gündür bulunması için Diyarbakır’daki herkesin büyük bir çaba gösterdiği Narin’in amcası S.G., tutuklanarak cezaevine yollandı.

2 AYRI SUÇTAN TUTUKLANDI AMCASI

Diyarbakır’da Kur’an kursundan çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan ve günlerdir aranan Narin’in amcası tutuklandı. Amca Salim Güran’ın iki suçlama nedeniyle gözaltına alındığı bildirildi.
Türkiye’nin on günden fazladır müjdeli bir netice beklediği kayıp Narin vakasında yeni bir gelişme oldu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 21 Ağustos’ta Narin Güran’ın (8) merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, 31 Ağustos’ta gözaltına alınan muhtar amca Salim Güran, “kasten öldürme” ve “kasten öldürme” ve “kişiyi hürriyetinden kısıtlama” suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.BAKAN TUNÇ’TAN SICAK SÖZLER
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır’da 21 Ağustos tarihinden bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran adına, “Dağ taş aranıyor ama maalesef bulamadılar. Soruşturma ile ilgili yayın yasağı yapıldı. Soruşturmanın selameti açısından da orada çekim yapmak doğru değil. İfadeler alındı. Şüpheli görülen kişilerle ilgili birtakım ifadelerle ilgili tespitler yapıldı. Abisi incelendi, adli tıp inceledi. O izlerin kime ait olduğunun belli olmadığına dair bir karar verildi. Amcası alındı. Soruşturma devam ediyor bizim bir şey söylememiz doğru değil. Anne ve babadan alınan kan örneği amcanın arabasındaki örnekle uyuştu. O neticede de tutuklama oldu. Asıl temenni canlı bulunması” ifadelerini kullandı.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR