Bugün

Asıl sebebi çok başka

Yayınlanma: 03 Eylül 2024 - 21:22

Narin’in amcası 2 ayrı suçlamayla tutuklandı.

TAKİP ETTAKİP ET

NARİN’İ BULMAK İÇİN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM ETMEKTE

Türkiye, günlerdir minik Narin’den gelecek müjdeli haberi bekliyor. Arama kurtarma faaliyetleri, 13. gününde komandoların desteğiyle devam ediyor. Narin’i arama çabaları, köyün 2 kilometre mesafesindeki sulama kanalına yakın bölgeye yoğunlaştırıldı. Bu bölgede, ekili mısır ve buğday tarlalarının bulunduğu alana çok sayıda ekip, iz arama köpekleri ve iş makineleriyle operasyon başlattı.
Narin’in amcasının, yeğeninin babasına karşı “Sana böyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın” dediği iddia edildi. Amcanın ifadesinde bu iddiayı kabul etmeyerek yalanladığı bildirildi.

“KARDEŞİMİN MERMİLERİ YAKALANINCA KAYIRLARI SİLDİM”

DW Türkçe’nin haberine göre, şüpheli S.G.’nin 2 Eylül’de Jandarma’ya verdiği ifadenin ayrıntıları ortaya çıktı. S.G., 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolduğunu kızının aramasıyla öğrendiğini belirtti ve olaydan önce küçük kızı görmediğini öne sürdü. Aramalara katıldığını ifade eden S.G., telefonunun Narin Güran kaybolmadan önce neden kapalı olduğunu sorduğunda, “Tarlaların yanında bulunduğum sürede telefonum çekmiyordu,” biçiminde yanıt verdi.
S.G.’ye, kullandığı telefonda WhatsApp mesajlarını ve arama kayıtlarını niçin sildiği sorulduğunda, “Kardeşim Arif’in mermileri yakalandığında, bir tanıdık bulup bulamayacağımızı sordum. Bu nedenle o dönemde tüm WhatsApp kayıtlarını sildim,” cevabını verdi.Amca G., telefonunun ses kayıt özelliği bulunduğunu dile getirerek, 23 Ağustos’ta bu kayıtları silmesinin nedenini, “Çarıklı’ya baskın yapıldığı akşam bu kayıtları sildim,” diyerek açıkladı. S.G., telefonunda TikTok ve Facebook hesaplarının bulunduğunu ve bu platformlarda satılan araçlar, tarım ekipmanlarını beğendiğini; ayrıca zaman zaman yetişkin içerikleri de izlediğini belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR