Bugün

Asıl sebebi çok başka

Yayınlanma: 03 Eylül 2024 - 21:22

Narin’in amcası 2 ayrı suçlamayla tutuklandı.

TAKİP ETTAKİP ET

NARİN KAYIP OLMADAN BİR GÜN ÖNCE TOPLANMIŞLAR

S.G., Narin’in kaybolduğu günden bir gün önce yaşananları anlatarak bunları aktardı:

“20 Ağustos’ta aile bireyleri olarak abim Erhan’ın evinde toplandık ve düğün davetiyelerinin kimlere dağıtılacağı konusunda konuştuk. Olay günü, aile bireylerinin çoğu davetiye dağıtımına gitti, ancak ben katılmadım. O gün oğullarım Devran ve Uğurcan ile yaptığım telefon görüşmeleri de büyük olasılıkla davetiye dağıtımıyla ilgiliydi.”
OTOMOBİLİNDE Kİ DNA EŞLEŞMESİ DURUMU SORULDU

S.G.’nin aracında Narin Güran’a ait DNA örneklerinin bulunmasının ardından, şüpheli amca, Narin’i arabasına hiç almadığını ve DNA izlerinin nasıl ortaya çıktığını anlamadığını belirtti. Ayrıca, aracının kapılarını evinin önünde zaman zaman açık bıraktığını da iddia etti.

OTOMOBİLİN PTS KAYITLARI NİÇİN KESİLDİ
Sorgu esnasında S.G.’ye, 21 Ağustos günü saat 14:33’ten sonra aracının PTS kayıtlarının neden kesildiği soruldu. S.G., bu durumu açıklayarak, o gün tarlalarında çalışan Atasoy ailesinin çocuklarını Uzunbahçe köyüne götürdüğünü ve ardından köyde Ramazan Atasoy ile birlikte tarlaya geri döndüğünü ifade etti. Ayrıca, köye ulaştıklarında Mehmet Selim Atasoy’un eşinin kendisine su sunduğunu ve bu sırada aracında Atasoy ailesinin küçük kızlarıyla oynadığını belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR