Bugün

Birisi yaptıklarını itiraf etti

Yayınlanma: 26 Eylül 2024 - 22:25

Az önce 4 kişi daha serbest bırakıldı!

TAKİP ETTAKİP ET

“KOLLUK KUVVETLERİNİ YANILTTIĞIM İÇİN PİŞMANIM”

Ancak hem o gün hem de devamındaki günlerde Narin’i aramamıza rağmen bulamadık. Ben Narin’in kaybolduğu ilk günlerde ortalığı karıştırmadım. Ben 22/08/2024 günü Dicle Üniversitesi Hastanesi Acil Servisinde Narin olabilir diyerek Salim Güran’ı aramam üzerine iki araba ile Güran ailesinin fertleri geldi. Ben herhangi bir bilgi almadan onları aradım. Onları ve kolluk görevlilerini yanılttığım için pişmanım.”
NARİN C-NAYETİ SORUŞTURMASINDA SON DURUM

Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında, çuval içinde ve üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış c-esedi bulunan Narin Güran c-nayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada bugüne kadar otomobilinde Narin’e ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran, c-esedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar, Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı.
Narin’in o-lüm nedeni ile ilgili Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu’nun hazırladığı rapora göre, küçük kızın o-lümünün ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı meydana gelmiş olduğu, bu bulgunun dışında başkaca bir travmatik tesirle o-ldüğünün tıbbi delillerinin bulunmadığı kaydedildi.
Raporda ayrıca Narin’in sol diz altından bacağın kopmasına neden olan travmanın, o-lüm sonrası hayvanlar tarafından oluşturulmuş nitelikte olduğu belirtilerek, dişlerde tespit edilen kayıpların çürümeye bağlı oluştuğu ifade edildi.

Raporda, Narin’in c-nsel saldırı ya da z-ehirlenerek o-ldüğünün tıbbi delillerinin bulunmadığı yer aldı.
Kaynak : haberturk.com

4 / 4
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR