Bugün

Müge Anlı Çok Net Konuştu Aileleri İzlemeli açıklaması.

Yayınlanma: 07 Ekim 2024 - 23:11

Müge Anlı Konuştu Müge Anlı, 19 yaşındaki Ayşenur Halil’i ve yarım saat sonra, aynı yaştaki İkbal Uzuner’i yasamdan koparan Semih Çelik hakkında canlı yayında konuştu. Özellikle ailelere seslenen Anlı, önemli açıklamalarda bulundu

TAKİP ETTAKİP ET

Semih Çelik isimli kişi 19 yaşındaki Ayşenur Halil’i o-ldürdükten yarım saat sonra, aynı yaştaki İkbal Uzuner’i yasamdan koparmıştı.. İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i k-atlettikten sonra cani Semih Çelik’te atlamıştı. geçtiğimiz yıl İkbal Uzuner için çektiği video ortaya çıkmıştı.
“BU HAYATTAN CAN ALMAK İSTİYORUM”
Çelik’in, “İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ö-lüyorum. Benim yüzümden yaşamış olduğun korkuların için özür diliyorum. Bunun için senden çok özür dilerim. Ama güzeldi benim her şey korkmana ya da endişe etmene gerek kalmayacak. Umarım normal bir yaşam yaşayıp güzel o-lürsün. Ama sana söylemem gereken bir şey var. Bugün beni gördüğün gün oraya seni ö-ld-ürmeye gelmiştim. Bu hayattan çıkarken ca-n almak istiyorum. Normalde normal bir gün yaşasaydın ö-lm-üş olacaktın fakat tanrı o kadar fazla yardım etti ki, iyi ki olmadı böyle bir şey!” k-an dondurmuştu.