Bugün

Müge Anlı Çok Net Konuştu Aileleri İzlemeli açıklaması.

Yayınlanma: 07 Ekim 2024 - 23:11

Müge Anlı Konuştu Müge Anlı, 19 yaşındaki Ayşenur Halil’i ve yarım saat sonra, aynı yaştaki İkbal Uzuner’i yasamdan koparan Semih Çelik hakkında canlı yayında konuştu. Özellikle ailelere seslenen Anlı, önemli açıklamalarda bulundu

TAKİP ETTAKİP ET

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORMUŞ!
Kurye olarak çalışan baba Adem Çelik, verdiği ifadede Ayşenur Halil isimli genç kızın oğlunun sevgilisi olduğunu, Fatih’te surlarda o-ldürdüğü İkbal Uzuner adlı genç kızın da oğlunun okul arkadaşı olduğunu söylemişti. Çelik, oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu anlatmış, hatta tedavi gördüğünü aktarmıştı. Yapılan incelemelerde 1 yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı EAH ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 adet hastane kaydının olduğu tespit edilmişti.
MÜGE ANLI CANLI YAYINDA İSYAN ETTİ!
Tüm Türkiye’yi yasa boğan c-nayetlerin ardından birçok ünlü isim tepki gösterirken Müge Anlı, canlı yayında psikolojik tedavilere dikkat çekerek ailelere seslendi. Anlı, “Bu son birkaç gündür bu genç çocuklar arasında yaşananlar bu feci o-lümler tüm kamuoyunun dikkatinde. Ben rica ediyorum bu evden kaçan çocuklarda da çocuklarınızda da bir sıkıntı varsa, psikolojik olabilir, zeka engeli olabilir bu çocukları lütfen tedaviye götürün.” dedi.

“BAŞKASINA ZARAR VERECEĞİ BELLİ”
“O ne der, bu ne der çocuk gitmiyor vs hepsinin bir yolu var. Zor, evet çok zor ama lütfen çocuklarınızı tedavi ettirin.” diyerek çağrıda bulunan ünlü sunucu “Sonra bir bakıyorsun in-t*ihar ediyor, bir bakıyorsun iki tane kızın hayatına mâl oluyor. Yazıktır, günahtır bunlar genç çocuklar. Başkalarına da zarar veriyor. O çocuğun zaten kendisine ve başkasına zarar vereceği belli. Bu yıllardır süren bir rahatsızlık. Nurlar içinde yatsın kızlarımız. Bu psikiyatrik tedavileri de ertelemeyin. Hepimiz çok üzüldük. Ailelerine de büyük sabırlar diliyorum. Atlatılabilir gibi bir durum değil.” ifadelerini kullandı.

3 / 3