Bugün

Narin'in abisinin TikTok hesabı ortaya çıktı!

Yayınlanma: 11 Eylül 2024 - 23:48

Ce-naze ona teslim edilmişti, ailesiyle ilgili b'akın ne yazdı

TAKİP ETTAKİP ET

Amca ile itirafçı da çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken bütün gözler aileye çevrildi. İtirafçı Narin'i amca Salim Güran'ın ö-ldürdüğünü öne sürerken, amca ve anne arasında bir yasak aşk olduğu iddiası da çok konuşuluyor. 
GELİNLİK ELEŞTİRİ TOPLADI
Savcılık kuvvetli şüphe nedeniyle ailenin ce-nazeye katılmasına bile izin vermezken, küçük Narin'in c-ansız bedeni dışarıdaki neredeyse tek yakını olan abi Baran Güran'a teslim edilmişti. 8 yaşındaki Narin gözyaşlarıyla toprağa verilirken, abisinin elindeki gelinlik ise dikkat çekmişti.

Okul çağındaki Narin'in tabutuna önlük, oyuncak değil de gelinlik koyulması oldukça tepki topladı.

ABİNİN TİKTOK HESABI ORTAYA ÇIKTI
Narin c-nayetinin aydınlatılması için çalışmalar sürerken, abi Baran Güran'ın TikTok hesabı olduğu ortaya çıktı. 

Kardeşi Narin'in kaybolmasından sonra da paylaşımlar yaptığı görülen abi Güran'ın özellikle otomobiller ile yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

"BENİM CANIMI AL ONU BİZE GERİ VER"
Abi Baran Güran'ın kardeşi Narin kaybolduktan sonra "Benim bir tane bacım vardı ne edersin Narinim çık gel valah çık gel Allah'ım kurban olayım benim canımı al onu bize geri ver" ifadelerini kullanarak paylaşımda bulunduğu görüldü.

"BENİM SADECE BİRTANE BACIM VAR"
Annesinin Narin kaybolduktan sonra televizyon kanalında yaptığı açıklamaları da paylaşan abi Güran "Allah icin paylaşın gündemden düşmesin. Benim sadece birtane bacım var Allah icin dua edin paylaşın" diye yazmış. 
Narin'in ca-nsız bedeni toprağa verildikten sonra da paylaşımlarına devam eden Baran'ın gözaltındaki diğer aile üyeleriyle yaptığı açıklama ise dikkat çekti. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR