Bugün

Narin'in babası sessizliğini bozdu ve katilin adını açıkladı!

Yayınlanma: 01 Ekim 2024 - 22:24

Türkiye günlerdir "Narin Güran'ın k-atili kim? Neden o-ldürdü?" sorularına yanıt ararken, 8 yaşındaki Narin'in acılı babası Arif Güran çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TAKİP ETTAKİP ET

BANA SORARSANIZ K-ATİL O"

K-atil zanlısı olarak Nevzat'tan şüphelendiğini söyleyen Güran, "O adam her akşam gelip yanımda oturuyor, o adam canidir. Ha yapan ha saklayan... Bana sorarsanız ondan başkası değildir." dedi
Güran, sözlerini şöyle sürdürdü;

"O namussuz o arabayı getirip kızımı avlunun içinde arabaya koymuş. Ondan başka da kimse değil. Şu an soruşturma var, devletim elinden gelenin fazlasını yapıyor ve zaten bulacaklar"
Tutuklu Nevzat Bahtiyar'ın ifadelerine değinen baba Arif Güran, "Çelişkileri ortada, fakir rolü oynuyor. Bu insan canidir, bu insan her akşam yanıma geliyor çay içiyoruz, namaz kılıyoruz eğer o kadar kalbinde bir şey varsa bana derdi. Bir de itirafçı diyorlar, Allah'tan korkmuyor musunuz? Tüm televizyonlarda itirafçı diyor, kızım bulunduktan sonra o v-ahşi yakalandı, o kaçtığı için devlet boğazından tuttu. Neresi bunun itirafçı?" ifadelerini kullandı.
Devletin suçluluları yakalayacağını belirten Güran, yayında şöyle konuştu

"İlk günden beri dediğim gibi, eğer bir suçları varsa devlet cezasını verecek yoksa evlerine gelecekler. Nevzat Bahtiyar gidip kızımı saklamış. Ondan başka kimse değil. Jandarmanın gördükleri yer onu söylüyor. Kızım tepeye çıkmamış. Orada o namussuz o cani olaydan birkaç gün önce kızıma para vererek kendine alıştırmış. Zaten son ifadesinde gelip benim evimden sözde götürmüş."

4 / 4